za 30 augustus 2014 22:00

Cafe Scooters, Leeuwaren

Door de jaren heen is het een traditie geworden dat café Scooters het nieuwe muziek sezioen te starten met een "Best of".
Op deze avond spelen verschillende bands die zich kort presenteren met een klein aantal nummers.
Altijd weer een hele bijzondere avond om bij te zijn, coverbands, singer/songwriter, eigen werk bands.
De variatie aan bands en de vele act maakt het een hele bijzondere avond!!

Bands die o.a. komen spelen zijn the Breezer Experience, Spijcker, Stanton, Guilty Pleasure, Kevin & André

Breezer Experience

2 jaar geleden ontstaan als éénmalig project Breezer Slut voor de Best of Scooter'S Live en nu uitgegroeid tot een band met naam, en al vele optredens achter hun naam!!

Breezer experience

Spijcker

De band geeft zowel oude als recente hits graag een verrassende eigen draai, hierdoor is een optreden van Spijcker steevast een feest der herkenning voor het publiek. De speelsheid waarmee de band de covers brengt, werkt aanstekelijk.

spijcker2014

Stanton

STANTON combineert rock met stoner, punk en garage. De band grapt wel eens dat ze 'stoner light' spelen en misschien dekt dat de lading nog wel het best. Live speelt de band gedreven en strak, dynamisch en vol overgave. De afgelopen vier jaar zijn er al meer dan 90 optredens gedaan waaronder voorprogramma’s van onder meer Peter Pan Speedrock, Di-rect, Kane en Red Fan.

STANTON_FOTO

Kevin & André

Kevin en Andre speelden 10 jaar samen in de populaire top-100 band Kevin’s Crew en behaalden leuke successen, zoals een nummer 41-notering in de Nederlandse Top-100 en optredens bij o.a. Giel Beelen op 3FM, RTL4 en Veronica.

kevin andre

Guilty Pleasure

U allen wel bekend ;-)

774090_118875448287094_1015237603_o_crop

Afterparty